Giv en hvalpepakke

Til manden eller kvinden, der har alt – eller bare fordi du har lyst til at støtte vores arbejde: Læs mere HER

Bliv støttemedlem

Vil du støtte den frihed, som førerhunde giver blinde og svagsynede – også selvom du måske selv er seende?

Det er et omstændigt og kostbart arbejde at drive en forening, der arbejder for at forbedre forholdene for førerhundebrugere i dagligdagen.

Ved siden af træning og udplacering af førerhunde, laver vi også kursusvirksomhed, hvor brugerne trænes i at udnytte alle de færdigheder, som en førerhund er i besiddelse af.

Med bidrag fra private såvel som virksomheder kan vores videreuddannelse nå nye perspektiver, hvor vi får mulighed for at afholde kurser sammen med mobility-instruktører, engagere os politisk og gør vores planer om avlsprogrammer til virkelighed.

Et støttemedlemskab koster kun 200kr. årligt, og er ikke bindende.

Send en mail, eller benyt formularen til højre – så gør du en forskel.
Kontingentet kan indbetales
Til vores konto: Reg. 1551 Kontonr. 0010751764
Eller vores MobilePay: 74073

 

 

Bliv fodervært

Brugernes FørerhundeOrdning er indkøbte eller er blevet os foræret. I tiden frem til en hvalp er klar til tests og træning, passes den hos en fodervært, hvor den lever et helt normalt familieliv.

Det er foderværtens opgave at sørge for hvalpens socialiseringsproces.

Som fodervært kan du være aleneboende eller en del af en samboende familie. Nye foderværter modtager instruktion i pasning og pleje, samt information om kommandosættet og den træning, der venter hvalpen.

Det koster dig ikke noget. Alle økonomiske udgifter afholdes af foreningen, og vi sørger for ting som tæppe, liner, halsbånd, foder og selvfølgelig dyrlægeregninger.

Hvalpen bor typisk hos værtsfamilien fra den er 8 uger til den er 7-11 mdr.

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring til John Pedersen på tlf. 24 20 37 20 , hvis du og din familie er interesserede i at blive foderværter, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har en egnet hvalp eller unghund.

Bidragsydere & sponsorer

Brugernes Førerhundeordning er en non-profit forening. Vi ønsker at tilbyde vores brugere gode muligheder for at deltage i efteruddannelses-kurser med deres hunde, samt deltage i forskellige aktiviteter i løbet af året.

Vi ønsker også at sikre, at vores instruktører altid er fuldt opdaterede med den nyeste viden omkring træning af førerhunde, samt at fremavle hvalpe med størst muligt potentiale.

For at kunne opfylde disse ønsker, er vi afhængige af støtte fra bidragydere og sponsorer rundt omkring i landet.

Hvis du/I har lyst til at støtte os, hører vi meget gerne fra jer.

Kontakt os på én af nedenstående mailadresseadresser, brug kontaktformularen, eller benyt vores betalingsoplysninger til at give dit bidrag.

Formand

Winnie Vestergaard
Email: wv@forerhund.dk
Tlf: 22 46 81 58

Kommunikationsassistent

Marie Dalgaard
Email: md@foererhund.dk
Tlf: 22 16 20 24

Bankkonto: Reg. 1551 Kontonr. 0010751764
MobilePay: 74073

Brugernes FørerhundeOrdning har bl.a. modtaget støtte fra:

Af hjertet tak!